5 fede Støvsugere der klarer jobbet

stoevsuger

Når man trænger til en ny støvsuger og skal til at finde en ny, kan man med rette granske online markedet. Her finder du det bedste udvalg til de bedste priser. Noget af det vigtigste når man køber en ny støvsuger, er at finde en med samme eller bedre sugeevne som den gamle man havde, da der ikke er noget værre end at man følger, at ens støvsuger ikke kan suge skidtet op. Derfor er det en god ide at læse nogle anbefalinger fra andre, og hvis man kan komme til, prøve støvsugeren inden køb. En af de ting med hvidevarer, støvsugere og lign. er det er svært at prøve før køb og derfor må man stole på sælgere, beskrivelser og andre folks anbefalinger.

I denne artikel vil vi prøve at give vores bud på 5 forskellige lækre støvsugere, som vi mener vil kunne klare jobbet som støvsuger hos dig. Vi har valgt at fokusere på de almindelige støvsugere, da vi mener de stadig er de mest populære i de danske hjem, da der stadig ikke er så stor fidus til robotstøvsuger og lignende.

De 5 støvsugere

Bosch BGL8SIL59A

Det store tyske elektronikmærke Bosch har med denne sorte støvsugere lavet en stilsikker, lækker og brugbar model. Støvsugeren er bygget med Quattro power system, som er den seneste teknologi Bosch har udviklet til deres støvsugere, der sikrer maksimal ydelse. Her får du en god sugeevne samt lavt energiforbrug, hvilket er 2 af de vigtigste egenskaber ved en ny støvsuger. Støvsugeren yder kun 59db på lydskalaen, hvilket er rigtig rart for alle dem der ikke støvsuger, så har du dine næste kære, kan det også være et godt valg af vælge en ret lydløs støvsuger som denne. Der medfølger et specielt mundstykke for hårde gulve.

Nilfisk GD930C

En lidt anderledes udseende støvsuger, med dens helt runde design og røde top, samt sølvfarvede krop. Det er en rigtig robust konstruktion, hvilket designet også udstråler med det samme og samtidig er den volumenmæssigt rigtig stor, med 15 liters støvsugerpose og 15 meter ledning, som er godt til et større hus med langt mellem stikkene. Derfor er den god til ting som hoteller, skoler, hospitaler og kontorer, samt alt andet med lange gange og store rum, hvor der ikke altid lige er en stikkontakt i nærheden. Effektiv støvsuger der er meget nem at betjene og klarer jobbet som suger til UG.

Nilfisk Bravo Energy Parquet Støvsuger

Et flot navn til en rigtig flot støvsuger. Dette er det designmæssige pletskud fra Nilfisk med den flotte sølvfarvede støvsuger her. Den er bygget med en unik sugeevne, hvilket må siges at være det vigtigste ved en støvsuger, at den så er rigtig pæn samtidig er kun en bonus. Over 1600 watt kan du dreje sugeevne knappen på, og så sker der altså lidt i enden af slangen. Den har det moderne HEPA filter, der sikrer at partikler af støv og støvmider, ikke ryger ud i rummet du støvsuger igen.

Nilfisk Handy Sticvac

Denne Nilfisk model er det man kalder en håndstøvsuger, da den har et lidt anderledes udseende. Den har ikke det klassiske look med slange osv. men er nærmest ud i et fra håndtaget. Den er meget høj og kan derfor bruges i kroge uden man behøver at være radbrækket i ryggen. Der er lyd i enden, som gør den rigtig god til mørke kroge, hvor man samtidig kan profitere af det høje desisgn.

MIELE CLASSIC C1

Står sugeevne højt på din liste og er design ikke lige så vigtigt, så kan du med fordel tage et kig på denne støvsuger fra Miele. Den er ikke den største fryd for øjet, men den kan suge skidt og det gør den rigtig godt. Der er en elektrisk regulering af sugestyrke, hvilket virker super. Den kan dreje 360 grader, hvilket er en rigtig god feature.

Vi har her vist 5 forskellige støvsugere, som kan være dine nye. Tag et kig på dem og vurder hvad der er vigtigst for dig, og vælg derefter.