Far kroppen er det nye sort

far-kroppen

Far kroppen er blevet det nye sort selvom det lyder mærkeligt, pigerne vil gerne have den halv trænede mand med en lille ølmave.

Men hvordan defineres egentlig far-kroppen da der findes så mange forskellige typer. Far kroppen er lidt halvslasket med naturlige muskler og måske en lille ølmave men hvorfor er den lige pludselig blevet så populær?

Jo det skyldes nok at piger i dag ser mere på hvad der findes bag ved end de gjorde engang. Piger i dag er mere optagede af de bløde værdier og det findes der mere af i far kroppen end i den veltrænede fitnesskrop. Der er også mange piger der bevidst ikke vælger dem med fitness kroppen da mange er meget selvoptagede og træningen fylder hele deres liv og det er der altså ikke mange piger der har lyst til. Piger vil gerne være vigtige og hvis man har en altoverskyggende træning med tilhørende proteinholdige madvaner kører de fleste piger hurtigt træt af da det efterlader minimalt plads til hygge og opmærksomhed.

Så far kroppen er bestemt kommet på mode selvom det lyder lidt specielt. I den ny moderne verden vi lever i er det ikke nødvendigt at være fuldstændig top trænet for at være en rigtig mand. Maskuliniteten kommer ligeså meget af at man kan tale sammen, ordne verdenssituationerne på andre måder end med næverne og have familien som sit vigtigste omdrejningspunkt. Det er ikke fordi at den veltrænede fyr ikke kan have disse kvaliteter men det sker dog bare meget sjældent.

Far kroppen har også den force at man som kvinde rigtig kan putte sig ind om aftenen. Det er nemlig ikke helt lige så hyggeligt at hygge med et vaskebræt som med en dejlig blød bamse. Det er også dejligt at have en mand som er med på at få noget godt at spise og som man kan overtale til at få en sen aften is eller lignende uden at man skal blive belært omkring hvor mange kalorier der er i.

Så der er mange grunde til hvorfor far kroppen har vundet en så stigende popularitet. Men en af de største er dog at kvinder i dag gerne vil have lov til at være dem selv og hvile i det. De har da behov for en mand der er sig selv og accepterer dem som de er og kvinderne vil derefter for det meste gøre det samme. Det vigtigste for nutidens kvinde er at manden er lyttende og forstående og det er derfor ikke kroppen der er det vigtigste aspekt i at finde en livspartner.

Der er selvfølgelig grænser for hvor stor en ølmave far kroppen må have for kvinder vil dog gerne have en mand der gør lidt ud af sig selv. Men der er ingen tvivl om at far kroppen har vundet ind på kvinderne så er du den heldige vinder af sådan en krop ”then keap up the good work!”.

Har du en “far krop” kan denne side anbefales.